2461400516 6983265589 Ελ. Βενιζέλου 68-72, Κοζάνη satpoint@hotmail.gr
 
   
     
  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ANDROID BOX


Ένα Android box είναι μια συσκευή που λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα Android και συνδέεται με την τηλεόραση και άλλα μέσα οπτικοακουστικής μετάδοσης εικόνας και ήχου για να προσφέρει πρόσβαση σε διάφορες ψυχαγωγικές εφαρμογές και υπηρεσίες.

Το κατάστημα SAT POINT στην Κοζάνη παρέχει ποιοτικά android box ενώ αναλαμβάνει και την εγκατάστασή τους στο χώρο σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
  Χαρακτηριστικά Android Box
Διαβάστε τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η εγκατάσταση ενός android box.
 
     
 
 
     
 
Λειτουργικό Σύστημα Android
 Το Android box τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών και παιχνιδιών από το Google Play Store και άλλα free store του διαδικτύου.
 
     
     
 
Σύνδεση στο Διαδίκτυο
Διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi ή Ethernet, προκειμένου να προσφέρει πρόσβαση σε streaming υπηρεσίες, κοινωνικά δίκτυα και άλλες online υπηρεσίες.
 
     
     
 
Θύρες Εισόδου/Εξόδου
Περιλαμβάνει θύρες HDMI για σύνδεση με τηλεόραση, USB θύρες για σύνδεση εξωτερικών συσκευών, καθώς και θύρες για κάρτες μνήμης
 
     
 
     
 
Υποστήριξη Ανάλυσης Βίντεο
 Υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο σε ανάλυση Full HD ή 4K, παρέχοντας οπτική εμπειρία υψηλής ποιότητας..
 
     
     
 
Χειριστήριο/Τηλεχειριστήριο
 Περιλαμβάνει ένα χειριστήριο ή τηλεχειριστήριο που επιτρέπει στον χρήστη να περιηγηθεί στο λειτουργικό σύστημα Android και να ελέγξει τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες.
 
     
     
 
Αποθήκευση
Παρέχει ενσωματωμένο χώρο μνήμης για την αποθήκευση εφαρμογών, παιχνιδιών, και πολυμέσων, καθώς και υποδοχή για επιπλέον αποθήκευση μέσω καρτών μνήμης ή εξωτερικών σκληρών δίσκων.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ
ANDROID BOX


Ένα Android box μετατρέπει μία απλή τηλεόραση σε έξυπνη συσκευή και σας μεταφέρει στον κόσμος της τεχνολογίας, της ευρύτερης γνώσης και της διασκέδασης μέσω των εφαρμογών Google Chrome, Youtube και άλλων ελεύθερων εφαρμογών.