2461400516 6983265589 Ελ. Βενιζέλου 68-72, Κοζάνη satpoint@hotmail.gr
 
 
   
     
  SAT POINT
 Δορυφορικά Συστήματα - Κεραίες - Αποκωδικοποιητές - Ενισχυτές - Android Box Κοζάνη

Ο Αστέριος Χρηστίδης ζει και εργάζεται στη Κοζάνη. Εδώ και χρόνια στο χώρο των ψηφιακών συστημάτων. Η επιχείρησή του εμπορεύεται και εγκαθιστά ψηφιακά συστήματα όπως κεραίες, επίγειες και δορυφορικές, αποκωδικοποιητές κ.α.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη που ψάχνεται, αλλά ακόμη και αν ψάχνετε κάτι που δεν το έχουμε αλλά ούτε και εναλλακτική τότε μπορούμε να το παραγγείλουμε. Έχουμε την γνώση και κάνουμε συνεχώς έρευνα για κάθε συσκευή που σας προσφέρουμε για να έχετε υψηλή ποιότητα σε πολύ καλή τιμή.
 

 
     
     
 
 
 
     
  ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Ποιοτικά προϊόντα σε οικονομικές τιμές
 
     
 

Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες αφού φροντίζουμε να βρίσκουμε τις ευκαιρίες για εσάς και μαζί με την εγκατάσταση να είναι πολύ καλύτερες από άλλες προσφορές που θα βρείτε. Σε εμάς πραγματικά θα κάνετε οικονομία μιας και θα έχουμε την καλύτερη τιμή για τα πιο καλά προϊόντα.

Κάνουμε εγκατάσταση σε όλες τις συσκευές μας. Έχουμε χρόνια εμπειρία και εξειδίκευση στην εγκατάσταση ψηφιακών και μη συστημάτων. Εγκαθιστούμε δέκτες, δορυφορικά κάτοπτρα, αποκωδικοποιητές, ενισχυτές σήματος, κεραίες τηλεόρασης και πολλές άλλες εγκαταστάσεις.

Σε εμάς θα έχετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από μια σωστή συσκευή, μια καθαρή εγκατάσταση μέχρι την σωστή ρύθμιση του προϊόντος και όλα σε πολύ καλή τιμή.
 

 
     
     
 
     
 

Καλέστε μας για οποιαδήποτε εγκατάσταση, συντήρηση ή αναβάθμιση δορυφορικού ή ψηφιακού συστήματος χρειάζεστε...

 
     
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ